flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд під охороною!!!

07 грудня 2020, 16:21

Берегівський районний суд Закарпатської області тепер охоронятимуть співробітники територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області.

Начальник територіального управління ДСА України в Закарпатській області Олександр Олександрович Кошинський зазначив: "віднині в Берегівському районному суді  буде безпечніше, адже про безпеку та громадський порядок тут дбатимуть судові охоронці Закарпаття".

Начальник територіального управління, полковник Служби судової охорони Роман Миколайович Мушак зазначив: "наші співробітники пройшли службову підготовку,  мають практичний досвід роботи у силових структурах та готові самовіддано служити. З вашою підтримкою все у нас вийде". 

Голові суду Івану Івановичу Ільтьо вручено пам’ятку табличку Служби судової охорони. Вона, як доказ того, що кожен, хто тут перебуває – у безпеці. 

Своєю чергою, Іван Іванович привітав співробітників та побажав їм добрих робочих буднів. Він висловив сподівання, що зміна організації охорони суду виправдає сподівання кожного.